Garantie & Retourneren

Retourneren en garantie
Ben je toch niet tevreden over jouw product? Dat is vervelend. Je kunt het product altijd binnen 30 dagen gratis terugbrengen. Uiteraard kun je het product ook door ons laten ophalen. Je kunt ervoor kiezen om het product om te ruilen tegen een ander product, of jouw geld terug te krijgen.

Uitzonderingen op retour
Hoewel wij proberen om zo coulant mogelijk te zijn in de retouren, zijn er gevallen waarin wij het recht op voorbehoud om een retour te weigeren. Dit geldt voor:
– Producten (inclusief verpakkingen) die duidelijke gebruikerssporen hebben of beschadigd zijn.
– Producten die incompleet retour worden gebracht.

Garantie
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij een jaar garantie. Indien je een probleem hebt met een product dat je bij ons hebt besteld, kun je altijd contact met ons opnemen. Valt jouw product nog in de garantieperiode? Dan doen wij er alles aan om het probleem voor je op te lossen! Valt jouw product buiten de garantieperiode? Dan is het een optie om het te laten repareren.

Reparaties
Wij repareren jouw kapotte toestellen of tech-producten. Binnen de garantie periode is dit totaal gratis. Valt jouw product niet te repareren? Dan krijg je gratis een vervangend product. Ben je buiten de garantie en kan het gerepareerd worden? Dan rekenen we hier € 30,00 per uur voor, exclusief eventuele onderdelen. Wanneer wij het product zelf kan maken, ben je jouw product maximaal 1 week kwijt. De garantieperiode is 1 jaar voor elk product.

Garantie & retouren