Over Hefbruggenspecialist

Hefbruggenspecialist.nl is onderdeel van Handelsonderneming Leo Loeters B.V. Handelsonderneming Leo Loeters B.V. in Beek (Gelderland) is door jarenlange ervaring uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van schadeherstel- en garageapparatuur. Met een ruim assortiment in hefbruggen, tweekolomshefbruggen, vierkolomshefbruggen, schaarhefbruggen, bandenservice, occasions en werkplaatsinrichting, ben je bij ons verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten en technieken.

Hefbruggen en garage equipment naar wens

Ons equipment bedrijf levert, onderhoud en keurt jouw hefbrug, compressor, demonteer- en balanceermachine. Dankzij regelmatig contact met leverancier bieden wij snelle levertijd, kwaliteit en service op hoog niveau. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe producten en spelen in op de specifieke garage equipment wensen van de klant. Hierdoor zijn wij in staat om te leveren waar jij als klant behoefte aan hebt.

Ruime voorraad hefbruggen en garage equipment

Met een ruime voorraad in heftechnieken, bandenservice, compressoren en werkplaatsgereedschappen ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten en technieken. Wij hebben onder meer de producten van de merken RavaglioliRotary en SLIFT in ons assortiment. Bij Leo Loeters garage equipment heb je alles onder één dak en werk je met korte lijnen.